tiistaina, toukokuuta 27

32. Tuplasti onnea

Crescendojen suku: osa 32
---

Vedettyään vessan Ted huuhteli kasvonsa ja kätensä. Hän ei voinut uskoa kuulemaansa. Tämä ei ole mahdollista. Delilah ei voi olla oikeasti raskaana, Ted pohti.
"Tota, Delilah. Onko mitään mahdollisuutta, että mä kuulin väärin?" mies kysyi varovasti astellessaan ulos kylpyhuoneesta.
"Ei. Mä olen raskaana, " Delilah toisti.
"Hienoa! Kerrassaan loistavaa! Äiti ja isä niin tappaa mut, kun saa tietää. Meiän yhteenmuuttoonkin ne suhtautu vähän varauksella, mutta entäs sitten, kun oon saattanut sut raskaaks!" Ted hermoili.
"Rauhotu, älä nyt panikoi, " Delilah pyysi.
"Miten tää edes on mahdollista? Mehän ollaan käytetty ehkäisyä!" Ted jatkoi aivan kuin ei olisi kuullutkaan tyttöystävänsä pyyntöä.
"Niin Ted, kondomitkaan ei aina auta! Tervetuloa todellisuuteen!" Delilah kimpaantui.
"Ja voisitko lakata puhumasta vaan itestäs? Mäkin olen olemassa!"
"Sehän tässä just on ongelma! Että sä ja se lapsi ootte olemassa!"
"No kuule aborttiakaan en tee!"
"No mitä hittoa me sitten tehdään?! Raha ei kasva puussa ja vauvaan menee rahaa, " Ted huomautti.
"Istutaan alas, sä rauhoitut ja mietitään asiaa, " nainen järkeili.
"Istu yksinäsi! Mun pitää olla hetki rauhassa!" Ted ärähti ja suuntasi kohti ulko-ovea. Delilah katsoi kultansa perään avuttomana.
Oven läimähtäessä kiinni Delilah huokaisi. Ehkei hänen olisi pitänyt kertoa Tedille tämän ollessa väsynyt. Kyllähän Delilah tiesi millainen Ted oli panikoidessaan, mutta hän oli luullut toisen suhtautuvan hieman myönteisemmin.

Seuraavana iltana:
Häivyttyään Ted oli miettinyt asiaa koko päivän kaupungilla. Sitten hän oli mennyt töihin. Tedin onneksi juuri se ilta oli ollut hiljainen, joten hän oli päässyt töistä aiemmin. Niinpä hän pääsi palaamaan ruusukimpun kera kotiin odotettua aikaisemmin.
Ja tietysti Delilah hyväksyi Tedin anteeksipyynnön.
He sopivat, että Ted ottaisi lisää työvuoroja. He pärjäisivät aivan kuten Tedin vanhemmatkin aikanaan.
---
Eräänä päivänä pariskunta päätti lähteä käymään lähipuistossa kesäisessä tapahtumassa.
"Voi Ted, katso miten ihana kiipeilyteline. Tuodaanhan meiän pikkuinen tänne joskus?"
"Joo kunhan se on isompi. Jospa nyt kierrellään ja katotaan mitä me voidaan tehdä."
"Nyt tiedän! Mennään ennustajalle!" Delilah hihkaisi kesken kävelyn.
"Ennustajalle? Mä en ainakaan tule. Eikös ne ole kaikki huijareita?" Ted epäili.
"Huijareita? Sanotko tosissas noin, vaikka uskoit lemmenkoneenkin toimintaan? Ettei vaan tää ois niinkun se kummitustalo? Tulit sieltä ihan kauhuissas, " nainen kiusoitteli.
"Ne oli eri juttuja. Sitäpaitsi olin ihan lapsi sen kauhutalon aikaan, " Ted vähätteli.
"No mitäs ennustajaeukko kertoi?" Ted naurahti tyttöystävänsä astellessa ulos mustalaisvaunuista.
"Se sanoi, että meiän vauvasta tulee poika. Ja kun vauva kasvaa siitä tulee upporikas!" Delilah iloitsi. Ted hymyili pienesti päätään pudistellen. Ihme kyllä Delilah näytti uskovan moiseen.
---
Pian synnytyksen aika koitti.
Delilah asteli ulos sairaalasta onnesta säteillen. Hänen käsivarrellaan lepäsi pikkuinen poikalapsi, Trevor.
Ted puolestaan kantoi toista ja nuorempaa poikaansa, Edwiniä. Kaksoset olivat yllättäneet hänet, mutta toisaalta kaksi lasta olivat olleet arvattavissa. Olivathan Tedin pikkusisarukset kaksosia, sekä Tedin äiti, Verona ja Delilahin äiti, Morena.
Tilanpuutekin saatiin ratkaistua nopeasti.

---
Mitä mieltä olette Tedin suhtautumisesta vauvauutiseen? Entäs kaksosista? Luuletteko ennustajan osuvan oikeaan toisessakin veikkauksessaan vai oliko kyseessä vain tuuri? Anteeksi jos jotakin häiritsee, että aina skippaan raskausajan, mutta lapsista saa vaan niin paljon enemmän juttua.

EDIT: Pari seuraavaa osaa ovat hieman tylsiä, mutta kaksosten kasvettua alkaa taas tapahtua. Voisin etukäteen paljastaa, että ekstrat osioon on pian tulossa juttua. ;-) Ilmoitan sitten siitä.

Poinsettia

6 kommenttia:

 1. Ooi! Ihanaa että julkaisit kaksi osaa kerralla! :) Tulee mieleen sanonta "kaksi kärpästä yhdellä iskulla", mutta se ei nyt oikein sovi tähän. :D Kaksoset! Mahtavaa! Saanen kysyä, hankitko noille tarkotuksella kaksoset? Ja musta on ihan hyvä että skippasit suurimmanosan raskausajasta koska se on Simssissä muutenkin hirveän lyhyt. Tosi kivat osat. :)

  VastaaPoista
 2. Oho, kaksi osaa! Kiva juttu :) Tedin ensireaktio oli kyllä aika.. epäkohtelias, kun mies ihan oksensi :D Mutta hyvä että sitten lopulta lämpeni ajatukselle. Uu, kaksospojat :3 Varmasti kasvaa oikeita komistuksia molemmista! Odottelen jatkoa! :)

  VastaaPoista
 3. Hyvät kaksi osaa. Tedin suhtautuminen oli yllättävä, mutta mielenkiintoinen "juonikäänne". Mutta hyvä, että tuli tyttöystävänsä tueksi. Kaksi poikaa, siinä on parilla sitten tekemistä kun pojat kasvavat.:)

  VastaaPoista
 4. Täytyy kyllä sanoa että olen pettynyt Tediin. Mies vaan ajatteli voivansa viettää kaikki päivät kotona tv:tä tuijottaen, ja Deliahin kerrottua raskaudestaan Ted tokaisi erittäin asiattomasti: "Sehän tässä just on ongelma! Että sä ja se lapsi ootte olemassa!" Ja Deliah antoi niin helposti anteeksi.. Jotenkin alkoi tuntua ettei nainen tule loputtomasti kestämään, jos Ted ei muuta asennoitumistaan.. .-s Crescendoille tuntuu noita kaksosia aina siunaantuvan, uudet vauvelit vaikuttavat kiinnostavilta. .-) Jatkoa!

  VastaaPoista
 5. Krää, säikähdin jo kun Ted ja Del meinasivat joutua tappeluun, mutta onneksi Ted ehti miettiä asiaa toisenkin kerran.
  Tuo kohtaus puistossa oli hauska ja muutenkin mieleeni :) Crescendoillakin vaikuttaisi olevan kaksosgeeni :D
  Nyt voin viimein sanoa odottavani jatkoa! Ja sitä, mikä ekstrat-osioon onkaan ilmestymässä ;D

  VastaaPoista
 6. Joku, tosin en minä, joskus huomautti puheenvuoroista. Teet edelleen sitä virhettä (huomautan vain koska se on jatkuvaa :))
  "Muista, se menee näin", kerron. "Ei siis näin," jatkan :D
  Eli pilkku lainausmerkkien JÄLKEEN. Mutta siis osa oli hyvä. Saapi nähä minkälaisia kaksosista kasvaa :)

  VastaaPoista