lauantaina, elokuuta 17

15. Kuhertelua ja kyyneleitä

Crescendojen suku: osa 15
---

Rantabileiden jälkeen Lydia alkoi viettää aikaa asuntolassa.
Naisen näkeminen heti aamusta ei tosiaankaan saanut Veronaa hyvälle tuulelle.
Sama toistui useana aamuna. Lydian estoton Robertille flirttailu ja alusasu olivat tarkoitettu ärsyttämään Veronaa ja siinä Lydia kyllä onnistui. Robert vaikutti niin hurmaantuneelta, ettei varmaankaan tajunnut mitä peliä tämä pelasi.
Annie oli tottunut kuuntelemaan sitä miten Verona inhosi Lydiaa. Hän kuitenkin oli heti aamusta luennoilla, joten Kamu sai toisinaan kelvata kuulijaksi.
Veronan selostettua tuntemuksistaan Kamu eräänkin kerran totesi: "Musta vähän tuntuu, että...
".., sä tykkäät Robertista."
Verona, joka oli meinannut tökätä haarukalla kitalakeensa sai kuitenkin vastattua välinpitämättömällä äänellä: "Tykkään? Phh, eihän me olla enää ala-asteella. Ei Robertin kaltasiin naistennaurattajiin hairahduta."
"Niin niin. Muuten vain itkit sielä rannallakin, " Kamu totesi hymyillen.
---
Verona tosiaan luotti enemmän Annien mielipiteisiin. Eräänkin kerran hän oli odottanut koko päivän puhuakseen Annielle.
"Sori, Verona. En mä nyt ehdi.."
"..tässä nimittäin on mun poikaystävä Emmanuel. Lupasin näyttää sille pari mun maalausta, " Annie kertoi.
"Oh, vai niin. Eipä se mitään, " Verona mutisi. 
---
Tullessaan huoneeseensa Verona näki Lydian. Miten hän kehtasi oleskella Veronan huoneessan eikä tahallaan vaivautunut edes pukemaan kunnolla päällensä.
Häädettyään Lydian Verona purskahti itkuun. Hän oli säälittävä! Mitä Amandakin sanoisi? Entäs Fiona? Tai Lilian!
Miten hän viitsikin itkeä Robertin perään? Robertin! Kaikista ärsyttävimmän miehen perään, jonka hän oli tavannut. Mikä Veronassa oli vikana? Miksi hän sitä paitsi itki? Eihän hän pitänyt Robertista, eihän? Sitä paitsi Robert kuului Lydialle niin ärsyttävä kuin Lydia olikin. 
Jake oli ilmiselvästi unohtanut hänet eikä uusia ystäviä löytynyt kampusalueelta. Hän oli virallisesti toivoton. Joskus Verona ajatteli kotiin palaamista, muttei hän voinut. Äiti pettyisi, sillä oli säästänyt niin kauan opintoihin.
---
Eräänä iltana Verona lähti Kamun kanssa uimalaan. Robert oli järjestänyt Kamulle sokkotreffit. Kamu oli pyytänyt Veronan taustatueksi siltä varalta, että nainen olisi kamala ja he voisivat silloin livistää paikalta jättäen treffiseuralaisen.
Nähdessään paikalle tulleen naisen - Alinan - Verona järkyttyi. Hän tiesi Kamun olevan herkkä painonsa suhteen, olihan mies Robertiakin..noh, tukevampi. Siksi Verona piti Robertin valintaa jonkinlaisena piikittelynä. Hänen hämmästykseen kaksikko viihtyi yhdessä. Niinpä hän saattoi keskittyä uimiseen.
Verona oli ymmärtänyt, että Kamu halusi edetä hitaasti. Siltä ei kuitenkaan vaikuttanut. Alina näytti suurinpiirten tahtovan syödä Kamun, mutta se ei miestä haitannut.
Molempien uitua hetken he väistyivät turvaan sateelta sisätiloihin. Verona katsoi työnsä olevan tehty. Kamu viihtyi ja hän itse oli yksin. Näytti siltä, että Kamullakin olisi pian tyttöystävä. Verona oli nelikon ainoa sinkku. Opiskeluihin oli tärkeää keskittyä, mutta silti hän kaipasi parisuhdetta.
---
Verona käveli koko matkan sateessa asuntolalle. Siellä hän yllätti Robertin ja Lydian kuhertelemasta keskenään. "Kuulkaas nyt! Olen lopen kyllästynyt siihen, että te ette voi jättää mitään makuuhuoneeseen!" Verona kimpaantui.
"Joten olkaa ystävällisiä ja menkää vaikka hotelliin!! En jaksa enää!" hän huokaisi. Lydia hymyili tyytyväisenä ja Veronan mentyä totesi: "Voi, tyttö parkaa. Taitaa olla puutteessa."
Yläkerrassa odotti toinen intohimoisesti suuteleva pari.
Huoneessaan Verona itki sadepisaroiden piiskatessa ikkunoita.

---

Toivottavasti miellytti. Tästä kylläkin tuli hyvin lyhyt. D: Ei minulla mitään kummempia loppusanoja tälle osalle.
Jaksamisia koulun/työn parissa niille joiden loma on ohi!


Poinsettia

7 kommenttia:

 1. Voi Veronaa, ympärillä vain kaikilla muilla on seuraa na nainen itse jää *laskeskelee* seitsemänneksi pyöräksi. Onneksi sekä Kamu että Annie jaksoivat kuunnella toisen huolia edes jonkin verran. Toivottavasti perijämme saa tilanteeseen selkeyttä :)
  Odotan innolla jatkoa! ;D

  P.S. Myös Kolumni Garpissa on uutta materiaalia.

  VastaaPoista
 2. Voi Veronaa! ÄÄ en jaksa oottaa taas tulevaa osaa :D Lydia vaikuttaa tosi rasittavalta -_-' Kunpa Verona sais jotenkin näpäytettyä sitä! :D

  VastaaPoista
 3. Kaikilla muilla tuntuu rakkauselämä kukoistavan paitsi Veronalla. Kurjaa, että naista surettaa tilanne. .-/ Lydia tuntuu viihtyvän alusvaatteissaan. .-D Odottelen jatkoa.

  VastaaPoista
 4. Verona parka :( toivottavasti senkin elämään tulis vihdoin jotain rakkauselämää ja se ois onnellinen ja äws :3 ilmoittele jatkosta toki! :)

  VastaaPoista
 5. Oi, kunpa Robert jättäisi typerän Lydian >:( Ja valitsisi sen sijaan Veronan! Kamun aavistus taisi osua oikeaan, Veronalla taitaa olla tunteita Robertia kohtaan ;)

  Mahtavaa että myös Annie ja Kamu ovat löytäneet seuraa ;) Jään odottelemaan, mihin suuntaan tilanne kehittyy! :) Hyvä osa, melkein unohtui sanoa :D

  VastaaPoista
 6. Voi Verona.. Löytäisipä nainen itsellensä seuraa. Yllätyin suuresti että Kamukin löysi itselleen kumppanin, olen saanut pojasta jotenkin hyvin ujon kuvan. :)

  Hauska osa, odotan jatkoa. :)

  VastaaPoista
 7. Ei oo Veronalla helppoa. Uskon että nainen löytää itselleen vielä jonkun, vaikka toivon että se joku olisi sellainen, johon edes hän ei uskoisi rakastuvan. Eli juuri joku Kamun kaltainen, ei niin tarkka ulkonäöstään olevan.
  Lydia on kyllä ärsyttävä, saisi naikkoselle jotain tapahtua.

  VastaaPoista