maanantaina, elokuuta 5

14. Rantabileet

Crescendojen suku: osa 14
---
Pian kampusalueelle järjestettiin rantabileet joihin kutsuttiin vain muutaman asuntolanväki, jotta kukaan ei tulisi keskeyttämään bileitä. Niin oli viime viikolla käynyt erään poikaporukan juhlille.
Verona saapui paikalle yksin, mutta häntä oli jo odottamassa Kamu. He olivat lähentyneet hieman. Annie sen sijaan ei tulisi, sillä hän opiskeli loppukokeita varten.
Kaksikon haettua juotavaa he näkivät Robertin saapuvan avecin kanssa.
"Lydia hei, mennään suoraan rannalle. Tuolla on mun pari kämppistä enkä mä tahdo häiritä, " Robert kuiskasi  seuralaiselleen. 
Lydia kuitenkin asteli suoraan kohti Veronaa jonka viereltä Kamu oli livistänyt. Robertin ei auttanut kuin seurata perässä. Verona, joka oli kääntynyt poispäin ei kuitenkaan voinut välttyä heidän kohtaamiseltaan. 
"Hei, anteeks? Sä oot varmaan Verona, " nainen totesi.
"K-kyllä, " Verona myönsi ja veti tekohymyn huulilleen. Jostakin syystä häntä ärsytti se, että Robert oli tuonut seuralaisen. 
"Ah, loistavaa! Mä oon Lydia ja mä oon kuullut susta tosi paljon. Robert on kertonut kämppiksistään ja arvasin, ettet voi olla se Anna, " Lydia naurahti kuulostaen liiankin iloiselta. 
"Annie, " Verona korjasi.
"Miten vaan. Kuule sä oot oletettua nätimpi, joten pysy erossa Robertista. Mä lähden nyt bikinien vaihtoon. Oli kiva tavata!" Lydia kailotti suorastaan sähistyään lauseen alkuosan.
Verona jäi miettimään kuulemaansa ja Lydian inhottavaa käytöstä. Valitettavasti nainen muistutti erästä tyttönelikkoa, joka oli teininä ollut käytökseltään hyvin samanlainen. 
Vieressä Robert irvisti, sillä hän oli myös kuullut Lydian sanat eikä ollut halunnut joutua tähän tilanteeseen. 
"Robert. Toi Lydia vaikuttaa aika krhm.. mukavalta, " Verona takelteli.
"Niinkö? Ai kiva. Sun ilme antaa ymmärtää vähän muuta. Ettet vaan olis mustasukkanen?"
"Minäkö? Mustasukkanen? Ehen! En, en toki! Mähän olen varattu, muistatko?"
´
"Hahah, aivan. No Lydia odottaa, nähään, " Robert naurahti ja lähti sitten kohti rullaluistinkaukaloa.
Sielä hän viihtyi tiiviissä tunnelmissa Lydian seurassa.
Koko ajan Verona piti heitä silmällä katsellen sopivan välimatkan takaa. Nainen pisti merkille, että Lydian bikinit olivat samanlaiset kuin hänen omansa teiniaikoina.
Illan edetessä Kamu tuli Veronan luokse: 
"Robert pyysi sua juttelemaan. Se odottaa tuolla vessojen lähettyvillä."
Niinpä Verona suuntasi vessoille ja kysyi aidosti hieman ärtyneenä:
"No mitä asiaa? Minne sä Lydian karkotit?"
"Se ettii kadonnutta kännykkäänsä. Sillä varmasti kestää. Tuu, jutellan tuolla rauhassa, " Robert sanoi vetäen Veronan naistenvessaan perässään.
Kaksikko istuutui sohvalle ja Robert laittoi kätensä naisen hartioille.
Ennenkuin Verona ehti huomatakaan hän oli osallisena elämänsä kiihkeimmässä suudelmassa, joka venyi useita minuutteja kestäväksi.
"Robert... Mä en voi tehdä tätä. Olen varattu ja Lydia näyttää pitävän susta, " Verona sopersi.
"Nähdään myöhemmin, " nainen sanoi hiljaa astellessaan pois.
Rannalla Verona purskahti itkuun Kamun olkapäätä vasten.

---
Toivottavasti tykkäsitte, vaikka lyhyt osa olikin vain rantabileisiin keskittynyt. Mitä pidätte kuviosta? Oletteko sillä kannalla, että Veronan kuuluisi olla uskollinen Jakelle? Valita Robert vai unohtaa molemmat edellä mainitut?
Kiitos muuten vielä viime osan kommenteistanne, en nyt ehdi yksittäisesti niihin vastata.

Poinsettia

Hyvää loppulomaa! :)

5 kommenttia:

 1. Ihan mahtava osa! Haluun pian lisää :D
  Toivon, et Verona on uskollinen Jakelle, mutta toivon, että neiti kuitenkin päätyis jotenkin yhteen Robertin kanssa. Ihan mahtava osa!!!

  VastaaPoista
 2. Hyvä osa oli kyllä jälleen, jatkoa odotellen:) mä kuitenkin edelleen toivon, ettävVeronalle ja Kamulle syntyis suhde must ne ois kivan olosis yhdessä:DD

  VastaaPoista
 3. Kivat rantabileet. .-) Lydia oli aika ärsyttävä, mutta nainen tuntuu olevan ihan syystä huolissaan, kun Robert tuntuu haikailevan Veronan perään turhankin kiivaasti.. Veronalla taitaa olla valinta edessä: jättääkö vanha poikaystävä Jake vai alkaako seurustella naistenmies-Robertin kanssa.

  VastaaPoista
 4. Lydiapas vaikutti "kohteliaalta", vaikka saattaahan tämä olla pohjimmiltaan mukavakin.
  Itse olen jostakin syystä sillä kannalla, että Veronan kuuluisi unohtaa sekä Jake että Robert, kyllä tuolta varmasti löytyy joku muukin vaihtoehto neitokaisellemme.
  Hyvä kesäosa, jatkoa odotan innolla ;D

  VastaaPoista
 5. Valitse Robert, valitse Robert!! :D Oii, haluan niistä parin! Mä tiesin että niillä oli jotain pientä pelii! ;) Mut onhan ne niin söpöjä yhessä.. Lydia oli niIn ärsyttävä, ei se sovi Robertille yhtään.

  Ihanan kesäinen osa! :) Muistutti siitä, että onhanntässä vielä kesää jälellä, vaikka koulut alkaa kohta D: Jään ootteleen jatkoa, ja sitä tuleeko Veronasta ja Robista pari! <3

  VastaaPoista