keskiviikkona, lokakuuta 2

18. Uusi alku

Crescendojen suku: osa 18
---
Elämä uudessa kodissa alkoi hyvin. Välillä heistä tosin oli hassua huomata, ettei talossa ollut muita.
Verona kiintyi talossa ennestään olleeseen kissaan, Dorikseen.
Toisinaan siitä, ettei talossa ollut muita oli hyötyä. He saattoivat avoimesti puhua toisilleen tai olla varomatta liikaa melua.
Myös kodin ulkopuolella hupia riitti. Kaupungin ilot löytyivät lähinnä rullaluistin radalta. Verona yritti karkottaa ajatuksistaan Lydian hänen itsensä paikalta. 
Hauskanpito ei kuitenkaan ollut ikuista, sillä Robertin oli aloitettava työskentely. Hän löysikin töitä tyttöystäväänsä nopeammin.
Veronan aika kävi hieman pitkäksi yksin ollessa.
Onneksi viikonloput tarjosivat yhdessä oloa. Siitä kertoi keittiön seinälle ilmestynyt taulukin.
---
Nopeammin kuin Verona ehti edes tajuta hän oli raskaana, suunnittelematta.
Niinpä uutinen oli myös kerrottava:
"Robert, mä en edes tiedä sun kantaa tähän asiaan. Me ei olla edes suunniteltu näin pitkälle, mutta aion sanoa suoraan. Mä odotan lasta."
Robertin ilme oli näkemisen arvoinen.
Reaktio kuitenkin myönteinen.
"Sehän on siisti juttu, tai siis okei mulle."
"Robert -kulta, kai tajuat mitä vauvan saaminen vaatii? Rahaa, yöheräämisiä ja ikuisen sitoutumisen lapsenhoitoon. Eihän meillä ole varaa, mutta meidän on pakko pitää lapsi, " Verona sanoi.
"Älä huoli. Susta tulee varmasti hyvä äiti ja mä pyydän pomolta lisätöitä. Kyllä tää järjestyy, " Robert vakuutti.
"Niin kai sitten, toivon ainakin, " Verona kuiskasi miestä halatessaan.
Tulevat vanhemmat alkoivat pian suunnitella lastenhuonetta.
---
Robertin töiden lisääntyessä Verona alkoi kaivata seuraa. Valitettavasti kaikki kaupungin naiset olivat jo liian kiinni kasvaneet porukoihinsa. Jälleen kerran Verona sai muistutuksen teiniminästään.
Tai oikeastaan kaikki paitsi yksi. Keona Whitmoore oli vasta muuttanut kaupunkiin, kuten Veronakin. Niinpä heistä kahdesta tuli hyvät ystävät.
Hän oli rempseä ja lempeä nainen, jolla oli hersyvä nauru ja mielipide ihan kaikesta.
Niinpä Keonan seurassa ei tylsää hetkeä tullut. Kerran tosin kumpikaan ei tiennyt pitäisikö itkeä vai nauraa, kun Keona pudotti suihkulähteeseen vasta lainatun kirjastonkirjan. 
---

Raskausaika kului kuin siivillä ja niin myös uudessa kodissa asutut kuukaudet.
Pian oli jo aika kiitää sairaalaan, vaikka Robert vaikuttikin epätavallisen neuvottomalta synnytyksen käynnistyessä.
Eikä aikaakaan, kun sairaalasta ulos tullut perhe odotti tilattua taksia kotiin. Tuore äiti piteli sylissään pientä poikalasta, esikoistaan Tediä.

Tässäpä tämä osa. Anteeksi sen tylsyys ja lyhyys. Julkaisen uuden osan pian. Halusin jälleen pyörittää arkea ja kuten Ramonankin kohdalla jätin raskausajan lähes kokonaan välistä. :-D Innolla odotan millaiseksi lapseksi Ted kasvaa. Halusin valita lähellä Veronan isän (Jed) nimeä olevan nimen kunnioitukseksi.

Poinsettia

6 kommenttia:

 1. Piti lukea muutama osa taaksepäin, sillä en ole niitä kerenny lukaisemaan :) Jee ihanaa että Roppe ja Verona saivat perheenlisäystä! Jotenkin tosin arvasin sen jo aikaisemmin :'D Huvittava tuo kahden kuvasarja, jossa Robertin reaktio vauvasta ja sitte sillee "cool man" :D Kiva päästä näkemään miten kaksikon perheenkasvatus sujuu ^^

  VastaaPoista
 2. Hyvä osa taas. Kiva nähä, että Robert suhtautui hyvin perheenlisäykseen. Kyllä miehestä huomaa, että tämä on aikuistunut. :D Innolla odotan millaista vauva- arki tulee perheellä olemaan!

  VastaaPoista
 3. Mukavaa että avopari on sopeutunut uuteen asuinympäristöön: Robert sai töitä ja Verona ystävän. .-) Perheenlisäystäkin ilmaantui jo näin pian, Tedin nimi on söpö, tulee mieleen teddy bear. .-D Odotan jatkoa.

  VastaaPoista
 4. Doris on kieltämättä suloinen pieni kisu ♥ Hyvä että nuoripari vaikuttaa suhtautuvan vanhemmuuteen hyvin ja terveesti, ja Robertkin löysi nopeasti töitä. Keona vaikuttaa mukavalta tuttavuudelta.
  Tämä oli oikein mukava illanpiristys, odotan mielenkiinnolla jatkoa! ;D

  VastaaPoista
 5. Kiva osa. Mukava että Robert sai töitä ja Doris on söpö! :)

  Toivottavasti pari saa muutakain perheenlisäystä Tedin lisäksi.

  +Osa Fazereilla

  VastaaPoista
 6. Ah, Rob on ihana <3 Parin arki näyttää sujuvan mainiosti! Keonahan on varsin hauska tapaus! Ja Rob sai töitäkin, jee. :)

  Tosi kiva osa, ja anteeksi että kommentti tulee vähän jalkinunassa! :D

  VastaaPoista