tiistaina, marraskuuta 5

20. Häät

Crescendojen suku: osa 20
---

Hääpäivänä:
"Miltä näytän?" Verona esitti kysymyksen kaasolleen.
"Kauniilta. Kertakaikkiaan upealta. Tulee ihan oma hääpäiväni mieleen, " Keona kehui.
"Kiitos. Olisi ollut mukavaa olla häissäsi, " Verona sanoi ystäväänsä halaten.
"Olis kyllä ollut kivaa jos oltaisiin tunnettu jo silloin. Mutta nyt pidetään kiirettä, ettet jää paitsi omistakin häistäsi!" Keona naurahti.

---
Hääpaikalla:
Juhlapaikalle päästyään Verona törmäsi ensimmäiseksi anoppiinsa. Vastoin kaikkia sääntöjä nainen oli pukeutunut valkoiseen kuten morsiankin.
Ensimmäinen juhlallisuus oli Tedin kastaminen. Sylikummina Keona sai pidellä poikaa toimituksen ajan. Hänen koko nimekseen tuli Ted George Crescendo, vaikka Robertin äiti olikin kannattanut Theodorya. George sentään tuli Robertin edesmenneen isän mukaan. Kasteen jälkeen Ted vietiin kotiin lastenhoitajan huomaan.
Pian nimen annon jälkeen Keonan mies saapui paikalle. Hän vietti lähes kaiken aikansa työmatkoilla, joten oli harvinaista, että hän oli päässyt tulemaan. 
Hetken kuluttua ainoa vihkimisluvan omaava eli paikallinen poliisi asteli puhujan korokkeelle.
Hän aloitti perinteisen puheensa ja pian koitti juhlan odotetuin kohta: 
"Tahdotko sinä Robert Hans Victor Richards ottaa aviopuolisoksesi Verona Crescendon ja rakastaa häntä niin hyvinä kuin huonoinakin päivinä, myötä ja vastoinkäymisissä?"
"Tahdon."
"Tahdotko sinä Verona Crescendo ottaa Robert Hans Victor Richardsin aviopuolisoksesi ja rakastaa häntä niin hyvinä kuin huonoinakin päivinä, myötä ja vastoinkäymisissä?"
"Tahdon."
Vieraat päästivät ihastuneen huokauksen ja hääpari asteli lähemmäs toisiaan.
Sormusten vaihdon jälkeen poliisi sanoi hänkin selvästi herkistyneenä: "Voitte suudella morsianta!"

Mary puhkesi kyyneliin, vaikka yrittikin vältellä meikkejensä valumista.
Keona hymyili onnellisena parhaan ystävänsä puolesta.
Koska Keona oli ammatiltaan akrobaatti juhlien viihteellinen puoli oli hänen vastuullaan.
Tälläkertaa kaikki vain ei sujunut aivan suunnitelmien mukaan.
Kaikkien onneksi liekit sai sammutettua muutamilla vauhdikkailla tempuilla.
Ilta päättyi vapaamuotoiseen tanssiin ja itse kukin viihtyi loistavasti.

EXTRA:

Hieman vanha kuva, mutta Tedin tultua sairaalasta vanhempineen pihalta lähti avaruusalus. Kiinnostaisi tietää mitä siellä oli sitä ennen tapahtunut.
Ja vielä yksi kiva kuva äidistä ja pojasta.
---

Tässä tämä hääosa. Oli aikalailla pelkkää kerrontaa, mutta toivottavasti tykkäsitte. Tästäkin tuli lyhyt, mutta ehkä vielä joskus teen pidempiä osia. :-D Pahoittelut jos tekstissä on virheitä ei tälläkertaa oikein kirjoittaminen sujunut, koitin kuitenkin korjailla hieman.

Kiireitä alkaa pian taas kasaantua, joten osien tulossa saattaa kestää. Pari osaa on valmiina "varastossa", joten julkaisen niitä kunhan ehdin. Ensi osakin vielä tylsähkö, mutta sitten alkaa tapahtua. ;)

Poinsettia

7 kommenttia:

 1. Oi, mikä hääpäivä! Tänään katsomassani Havaiji 5-0-jaksossakin ihmiset menivät naimisiin. .-) Oi, Marylta pääsi kyynel ja kaikki! Olisi tosiaan hyvä, jos saisit osista hiukan pidempiä. .-)

  VastaaPoista
 2. Kauniin häätilaisuuden olit lavastanut. .-) Hyvin onnistui Keona peittämään mokansa, ja vaaratianteelta vältyttiin. .-D

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva osa! :) Nätit häät tosiaan. Jopa Mary liikuttui :') Innolla odottelen, minkälainen poika Tedista kasvaa, ja saako hän kenties vielä sisaruksia! ;)

  VastaaPoista
 4. Sulla on tosi kiva Lc ja tänään luin kaikki osat läpi! vastoinkäymisistä huolimatta, kolmas sukupolvi syntyi ja Marynkin kanssa saatiin asiat jokseenkin hyvin. :) Tosi ihanasti lavastettu häätilaisuus ja -paikka!
  Linkitän tämän omaan legacyyni ja sen saa vastalinkittää/lukea/kurkata ihan miten vaan, jos tahdot! :D Siellä saa myös käydä ilmoittamassa uusista osista, mikäli jaksaa!
  www.kiiynceullegacy.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Verona oli tosi nätti tässä osassa!
  Ja kiva, että pariskunta pääsi vihdoinkin naimisiin. <3
  Innolla ootan mitä tulevaisuus tuo heille tullessaan!

  VastaaPoista
 6. Pääsinpäs lukemaan tämänkin osan. Kaunnit häät pari oli saanut, ja vaikka anoppi tekikin etikettivirheen niin muuten tuntui menevän hyvin - eikä näköjään edes pieni tulipalo pysäytä Keonaa.
  Hauska ja iloinen osa, tulen myöhemmin lukemaan lisää ;D

  VastaaPoista
 7. Ei haittaa vaikka osa olisikin ollut lyhyempi, silti se oli mukava :) Hyvä että parinkunnan häät ja Tedin kastajaiset sujuivat, vaikka tulivahinkoja ja perinteestä poikkeamisia olisikin ollut.
  Muistelin että olisin kommentoinut aiemmin, mutta olen kyllä tunnetusti löyhäpäinen :D Hipsin tästä lukemaan seuraavia osia.

  VastaaPoista