tiistaina, marraskuuta 5

22. Mitä useampi sen parempi

Crescendojen suku: osa 22
---
Eräänä iltana Robert asteli sisään pieni tyttö sylissään.
"No Delilah katos kuka siellä on, sano moi, " Robert sanoi pikku tytölle, joka vilkuili ujosti Veronaa.
"Etkö uskalla moikata tätiä, mitä, etkö?" Verona kysyi ja aloitti tytön kutittamisen. Delilah nauroi ja sätki tätinsä sylissä.
Hetken kuluttua lapsi oli laskettu kehtoon. Robert peitteli viereiseen kehtoon Tedin. Lapset saivat jakaa huoneen.
"Kertoiko Morena mitään erityistä?" Verona kysyi mieheltään.
"Ei se mitään ihmeellistä sanonut."
"Pahoitteli vaan, että jouduttiin ottamaan Delilah. Sanoin, että tottakai me otettiin. Sähän oot Delilahin täti ja vastahan tyttö adoptoitiin niin ei sitä mihinkään muualle voi lykätä. Sooki pahotteli kanssa, että niitten oli pakko ottaa se työkeikka siellä Afrikassa, " Robert selitti.
"Ja eihän vapaaehtoistyöstä mitään varsinaista palkkaa saa, mutta jotain tukia ne kuulemma saavat. Sanoivat lähettävänsä sitten osan avuksi Delilahin hoitoon. Ja älä huoli, pyydän taas lisää töitä pomolta. Kyllä me pärjätään, vaikka ois kuinka monta lasta jaloissa pyörimässä, " hän jatkoi lohduttaen. 
"Hyvä, vaan että ottivat työn vastaan. Avustustyö oli molempien unelma ja pääsivät nyt sen toteuttamaan. Varmasti Delilah on niille tärkeämpi, mutta näin lapsi pysyy turvassa ja molemmilla on varaa elättää tyttöä, " Verona järkeili.
"Äläkä täysin rasita itteäs työskentelyllä. Mäkin voin mennä töihin jos se on siitä kiinni, mutta vasta myöhemmin. Antaa Delilahin ensiksi tottua kunnolla meihin."
´
"Ja oikeastaan olis mulla yks toinenkin syy viivästyttää työskentelyä. Yksi syy miksi vastustin siskontyttöni sijoittamista tohon viereiseen huoneeseen, " Verona tunnusti.
"Me nimittäin saadaan perheenlisäystä. Vauva! Mä olen raskaana."
Hetken aikaa Robert kykeni vain tuijottamaan vaimoaan hölmistyneenä.
"Kuten sanoin, me pärjätään, vaikka täällä pörräis kuinka monta taaperoa. Tervetuloa vaan vauva!" mies naurahti.
---
Lasten kasvatus lähti hyvin käyntiin. Molemmat lapset..
..saivat opetusta ja oppivat kuin oppivatkin kävelemään.
Pienet "serkukset" myös viihtyivät hyvin yhdessä. He leikkivät paljon yhdessä.
Tulevalle pikku Crescendolle varattiin viereinen huone, joka sisustettiin samoin kuin toinen lastenhuone.
Perhe-elämä tuntui kuluvan kuin siivillä ja pian tuli taas aika lähteä sairaalaan.
Tälläkin kertaa Robert oli se, joka hermoili itse synnyttäjää enemmän.
---
Eikä aikaakaan, kun Verona asteli ulos sairaalasta sylissään ensimmäinen tyttärensä, Rowena.
Heti hänen perässään saapui ylpeä isä pidellen toista pienokaista. He olivat saaneet kaksoset. Poikalapsi sai nimekseen Rio.
---
Kaksoset vietiin heidän omaan huoneeseensa, johon sairaala oli lainannut kehdon vähäksi aikaa. Sattumalta pinnasänky oli samaa sarjaa muiden kanssa.  "Tervetuloa kotiin. Nukkukaa hyvin kultaseni, " kolminkertainen äiti toivotti.
"Käykääs tekin jo levolle. Älkääkä huoliko pienokaiset, kyllä me pärjätään, " nainen lupasi.
"Öiä!" huudahtivat serkukset yhteen ääneen.

---

Julkaisin tämän osan jo viikon päästä edellisestä kuten lupasinkin. Yllättivätkö kolme uutta perheenjäsentä? Päätin ottaa Delilahin mukaan kuvioihin, jotta jonkinlainen yhteys Morenaan ja Sookiin säilyisi. Tytön varalle on myös suunnitelmia. ;) Mitäs tykkäätte Rion ja Rowenan nimistä?

PS. Pahoittelut jälleen lyhyestä osasta. Muutaman osan päästä tulee jo yksi hieman pidempi osa koskien lasten teini-ikää. 

Hyvää pian alkavaa joulukuuta!

Poinsettia

6 kommenttia:

 1. No jopas! Aluksi katoin, että onko multa jäänny yksi osa välistä vai mikä lapsonen sinne nyt tupsahti. :D
  Kiva lisäys:) Lapsia nyt onkin sitten aika moinen joukku. Saa nähä miten vanhemmat selviävät kun lapset tulevat teini- ikään!
  Ihana osa <3
  Ja lasten nimet oli kivoja.

  VastaaPoista
 2. Höh, Morena ja Sooki jättävät vain lapsensa ja menevät muualle. .-( Ehkä olisi pitänyt miettiä ennen kuin adoptoi. Hihii, kaksoset, kivaa! .-)

  VastaaPoista
 3. Kiintoisa idea, miten Morena ja Sooki olivat joutuneet antamaan lapsensa Veronan perheen hoiviin. Nauroin samanlaiselle pinnasängylle. .-D Kaksoset on kivoja! Jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Lapsia onkin kerääntynyt hieman, tosin hyvä asia mukavaa nähdä pienten jalkojen tepsuttelua! Hahaa, jotenkin olisi hauskaa nähdä teini-iässä oikeita riesoja vanhemmille :'D

  VastaaPoista
 5. Ihania noi pikkuiset <3 Olin hetken että oonko missannut jonkun osan mutta hyvä lisäys. Ymmärrän Morenaa ja Sookia hyvin. Ei kannataottaa kriisi pisteelle pientä lasta =p Jos he johonkin kriisi paikkaan menivät avustamaan? Jatkoa odotellen =)

  VastaaPoista
 6. *vilkuttaa Delilahille*
  Hauskaa että serkkutyttökin pääsi mukaan tarinaan, onpahan ainakin Tedille seuraa sillä aikaa kun kaksoset kasvavat leikki-ikään. Taaperot vaikuttavat pärjäävän hyvin keskenään.
  Pidän molempien kaksosten nimistä. Rowena sopii hyvin samaan linjaan äitinsä ja tätinsä nimen kanssa, ja Rio puolestaan Tedin lyhyen ja käytännöllisen nimen kanssa ;)

  VastaaPoista