tiistaina, syyskuuta 9

42. Eroja

Crescendojen suku: osa 42
---
Useiden kuukausien kuluttua:
Angel ei jäänytkään yhden illan tuttavuudeksi. Kaikista tapaamistaan tytöistä Trevor piti eniten hänestä. Vaikka heidän suhteensa koostui lähinnä milloin missäkin muhinoimisesta Trevor välitti Angelista.
Hän vietti suurimman osan ajastaan tytön kanssa. Siinä määrin, että joutui kuuntelemaan kämppistensä valituksia hänen opiskelujensa hukkaan heittämisestä ja sen "lumpun" kanssa vehtaamisesta. Joten he tapasivat salassa mikä ei miellyttänyt kumpaakaan osapuolta.
Jos Trevor ei ollut Angelin kanssa hän useimmiten treenasi. Hänen täytyi näyttää hyvältä tytön silmissä.
Samaan aikaan Trevorista alkoi tuntua siltä, että kaikki kaatuu hänen niskaansa. Opiskelua kiinnostavampaa oli Angelin näkeminen. Hän oli rakastunut, mutta hän tosiaan tuhlasi opiskeluaikaansa.
Hänen olisi ryhdistäydyttävä.
Trevoria ei enää kutsuttu bileisiin, sillä kaikki tiesivät hänen olevan huonossa jamassa.
Niinpä yhä useammin nuorukainen päätyi yksinään opiskelutilojen yläkertaan viettämään iltaansa.
Aina siihen asti kunnes valot sammuivat ja kaiuttimet välittivät viestin kampus rakennusten ovien sulkeutumisesta kymmenen minuutin sisällä.
Sellaisina iltoina Nenä sai aina pitää huolen siitä, että hänen ystävänsä pääsi kotiin asti.
Ja siitä, että hän oli elävien kirjoissa seuraavana aamuna.
---
Eräänä päivänä Angelilla oli taas aikaa tavata säätöään:
"Moi Trevor", tyttö aloitti.
"Moi. Ihana nähä pitkästä aikaa."
"Sä et voi uskoo miten hirveesti mä oon ikävöiny sua, kun sä oot vaa lukenu tentteihin", mies kertoi.
"Ai..Kuule musta tuntuu siltä, että tää ei nyt ihan toimi", Angel tunnusti.
"A-aiotko sä jättää mut?" Trevor kysyi hänen äänensä pettäessä.
"Tää on parempi näin. Meil oli kyllä kivaa."
Mies aloitti itkemisen ja Angel tuijotti häntä hämmentyneenä. Eihän heillä mitään kunnon parisuhdetta koskaan ollutkaan.
"Hei, hetkinen. Me voidaan vielä pelastaa tää. Tulisitko sä mun vaimoksi?" Trevor älysi yhtäkkiä kysyä sateen yltyessä. Vastaukseksi hän sai arvostelevan katseen.
"Angel?" 
---
Seuraavana iltana Trevor kävi osallistuessa yhteen tenttiin, vaikka tiesi reputtavansa sen. Häntä inhotti kuunnella kuinka samaan tenttiin osallistunut tyttö selitti ystävälleen menestyksestään. 
Juuri, kun nuori Crescendo luuli, ettei päivä voisi pahentua niin tapahtui. Asuntolassa hän kohtasi Lucaksen ja Nenän. Nenän kasvoilla oli surumielinen ilme.
"Henrik, Lucas, mikä hätänä? Onks Sarah okei?"
"Sarah on kunnossa", Nenä vastasi.
"Sun pitää muuttaa pois. Kampuksen valvojilta tuli käsky", Lucas sanoi nopeasti ja veti sitten henkeä.
"Mä olen niin pahoillani", Nenä sanoi ja halasi ystäväänsä.
"Oli mahtavaa saada asua sun kanssa", hän jatkoi.
"Lucas ei oikein tykkää jäähyväisistä", Nenä kuiskasi.
Lopulta Lucaskin saatiin halaamaan Trevoria.
"Eikä Sarahkaan kestä sun jäähyväisiäs", Nenä mutisi entistä hiljempaa.
Muutaman päivän kuluttua:
Trevor istui uudessa asunnossaan Bridgeportissa. Kämppä oli kovin tyhjä, mutta tilaa kyllä riitti.
---

Niin Trevor sitten pilasi yliopistotaipaleensa. Angel ei ollut ihan niin enkeli kuin nimi antoi ymmärtää, mutta varmaan käsitätte miksi hän kyllästyi Trevoriin. Mitäs mietitte tästä? Jätin Trevorin yliopistoajan nyt lyhyeksi, sillä häntä nähdään vielä pitkään. Osa oli aika nopea, mutta yliopistoaika ei ole nyt olennaisinta Trevorin elämän kannalta. Ettekä ehkä Angelia kaipaa, kun hänestä päästiin niin pian.

Edit: Pakko vielä lisätä pahoittelut, että päätin tämän näinkin lyhyeen, kun moni tuntui odottavan jotakin Sarahin ja Trevorin välille. Mutta ehkä hänestä tai muista mielenkiintoisista yliopistokavereista kuullaan vielä. ;-)

Poinsettia

3 kommenttia:

 1. Hienoa, että Crescendot ovat menossa jo 42. osassa! Angelin ja Trevorin suhde olisi itse asiassa voinut toimiakin jos Trevor olisi kiinnittänyt enemmän huomiota menemisiinsä. Jostakin syystä pidin Angelin hahmosta, mutta ehkä on parempi että nämä kaksi ajautuivat erilleen. Ja Trevor, kosinta ei ole mikään taikasana!
  Odotan kyllä innolla, mitä Trevorin aikuiselämästä tulee - ei nimittäin ole ihan varmaa, miten paljon mies on itse asiassa aikuistunut. Mukava osa oli! ;D

  VastaaPoista
 2. Trevor-parka. Harmi että hän ei pärjännyt yliopistolla. .-/ Kunpa mies olisi kuluttanut aikansa johonkin muuhun kuin Angelin miellyttämiseen. Kyllä Trevor tästä jotenkin vielä selviää. Jatkoa vaan kun ennätät. .-)

  VastaaPoista
 3. Nyt en ihan ymmärtänyt. Miksi Trevor ajettiin pois asunnolta? Siksikö ettei hän pärjännyt opinnoissa vai mitä ihmettä. .-D Voi Trevoria, ikävää että Angel jätti hänet, mies tuntui tosissaan välittäneen hänestä. .-( Yliopisto ei loppujen lopuksi tarjonnut Trevorille paljoa, saa nähdä miten miehen elo lähtee nyt sujumaan jälleen kerran uudessa paikassa. Jatkoa!

  VastaaPoista