lauantaina, syyskuuta 13

53. Suhteita

Crescendojen suku: osa 53
---
Oli kulunut useampi viikko siitä, kun Trevor lähti kotoaan - entisestä kodistaan - ja tyttärensä luota. Hän oli nukkunut taivasalla joka yö. Onneksi kesäyöt olivat lämpimiä. Jossakin matkan varrella reppukin oli kadonnut.
Sijainnin vaihtelusta huolimatta mies ei ollut kertaakaan poistunut Bridgeportista. Siellä oli kaikki mitä hänellä oli.
Trevor oli rahaton muutamaa taskunpohjalla olevaa lanttia lukuunottamatta. Silti aina jostakin löytyi kolikko tai toinenkin drinkkeihin. Hän vältteli parhaansa mukaan kantabaariaan.
---
Myöhemmin:
"Kuule Ivy. Mun pitää kertoa sulle yksi juttu."
"Mä nimittäin seurustelen", Andrée kertoi.
"Jo jonkin aikaa mulla on ollut jonkinlaista säätöä, mutta nyt se on aika vakavaa joten.."
"Joten se mies muuttaa tänne ja mä olen tiellä", Ivy päätti lauseen.
"Niin..."
"..tai siis et ole tiellä, mutta.."
"Kyllä mä ymmärrän. Sulla on oma elämä ja mä oon punkannut täällä jo melko kauan."
"Ei sun pidä heti lähteä. Me katotaan vähän vielä tätä tilannetta."
"Kuinka te tapasitte?"
"Olin yhdessä ravintolassa brunssilla. Se avasi vähän aikaa sitten joten ateriat oli tutustumishinnoin. No, mutta kuitenkin. Olin miestenhuoneessa, menossa pesemään käsiäni ja hän vain oli siinä."
"Hän, Matthew kutsui mut pöytäänsä ja sen jälkeen ei saatu silmiä irti toisistamme. Matthewin kaverilla on tänään allasbileet. Sinne tulee kuulemma sen kaverin siskonpoika. Saisit seuraa? Miten on, lähtisitkö piristyäksesi mun seuraksi?"
---
Hieman epäluuloisena Ivy lupautui lähtemään. Kyseinen poika oli Ivyn ikäinen. Paikalla ei ollut muita nuoria joten Ivyllä ei ollut muita vaihtoehtoja luin lyöttäytyä Rickyksi osoittautuneen teinin seuraan.
Nuoret kiertelivät taloa ja makuuhuoneen löytyessä Rickyn silmät kirkastuivat. Ivy katsoi poikaa huvittuneena. 
"Mageeta! Pitää koeajaa tää tänä iltana!" Ricky naurahti. Ivy huokaisi. Juuri tuollaisia teinejä hän oli aina karttanut. Poika luuli selvästi liikoja itsestään. Sitten Ivy alkoi miettiä. Eihän rikas Chantellekaan ollut osoittautunut hyvätapaiseksi prinsessaksi. Chantelle oli suudellut Ivyn isää ja ties mitä olisi voinut tapahtua ellei Ivy olisi keskeyttänyt.
"Mikä saa sut kuvittelemaan, että suostun?" Ivy kysyi. Ehkä tämä ei olisi huono idea. Ehkä se, että hän voisi saada Rickystä seurustelukumppanin saisi Ivyn näyttämään hyvältä hänen entisten ystäviensä silmissä. Vaikka Ricky olikin lapsellinen ehkä hän olisi jokseenkin kunnollinen.
"Beibi, mul on nää siniset silmät. Mimmit ei voi vastustaa niitä", Ricky sanoi.
Ivy tukahdutti huokauksen ja suuteli Rickyä. Ehkä poika oli pelle, mutta ei tämä kokemus varmaankaan pahaa tekisi.
---
Illan pimettyä Ivy lähti Andréen kanssa taksilla kohti kotia. Tyttö oli vaitonainen koko matkan eikä Andrée pitänyt asianaan kysellä siitä miten hyvin Ivy oli viihtynyt Rickyn seurassa.
Samaan aikaan toisella puolen kaupunkia eräs tuttu hahmo oli yhtä myöhään liikkeellä.

EXTRA:
Andréen hurmaava poikaystävä osoittautui merenneidoksi, mutta eipä se mitään haittane. :-D

Tämäkin oli vähän tälläinen väliosa, mutta mitäs tykkäsitte?
Hyvää päivänjatkoa!

-Poinsettia

3 kommenttia:

  1. Hyvä osa. Trevor on ihan pummin näkönen noitten rikkinäisten farkkujensa kanssa. Ihan oikein sille. :I Voi Ivy, mitähän tuosta Rickystäkin seuraa? Koskakohan Ivyn ja Trevorin tiet taas kohtaavat ja mitä siitä seuraa? Innolla odotan jatkoa. :)

    VastaaPoista
  2. Oi, Andrée ja Matthew! <3 Ihana tuo kuva, jossa heillä oli silmäpeliä.. :D Ja Ivykin löysi itselleen seuraa, vaan onko seuran laatu parasta mahdollista? Jotenkin kiinnostaisi nähdä vielä Ivya ja Rickyä yhdessä tulevaisuudessa.. ;) Trevorilla näyttää menevän tosi hyonosta, voivoi. Mahtaakohan hän päästä enää ylös, kun on joutunut noin pohjalle? Jatkoa vaan! :)

    VastaaPoista
  3. "Ehkä tämä ei olisi huono idea." Niin, tai ehkä se olisi erittäin huono idea, Ivy hyvä... Ainakin jos siitä pitää päätellä, miten hiljainen tyttö oli kotimatkalla. Noh, ainakin Ricky vaikuttaa sellaiselta, ettei tämä tarkoita mitään pahaa. Odotan kyllä mielenkiinnolla, mitä tästä oikein seuraa kun Iyn pitäisi omaa asuinpaikkaakin etsiä.

    VastaaPoista