keskiviikkona, huhtikuuta 17

07. Pilkkaa ja prinsessaleikkejä

Crescendojen suku: osa 7
---
Veronan ystävät alkoivat pyöriä usein Crescendojen nurkissa.
Eikä hauskanpitoa haitannut jos kaikki eivät päässeet välillä yökylään. Verona oli otettu tytöiltä saamastaan huomiosta.
Hän tunsi itsensä lopullisesti osaksi jengiä, kun Fiona sanoi hänen olevan: "Tosi hyvä tyyppi."
---
Onneksi Morenallakin oli yksi paikka, jossa hän saattoi iloita. Koulun viereisen stadionin uimalassa oli nimittäin leikkikenttä.
Siellä Morena sai rauhassa olla lapsi, kun siskolla oli kova kiire esittää aikuista. Kukaan ei häirinnyt tytön merirosvoleikkejä. Tosin leikkikaveri ei olisi ollut pahitteeksi.
---
Eräänä iltana Morena koitti ottaa kaksoissiskonsa muuttuneen käytöksen puheeksi.
"Kuule Verona.. Mä tahtoisin jutella yhestä asiasta ", hän aloitti.
"Mulla ei nyt oikein oo aikaa. Leffaan tuli just uus Sims School Musical ja mä oon menossa kattomaan sitä, " Verona sähähti Morenan hämmentyessä siskon äänensävystä.
"O-kei. Entäs sit sen jälkeen..?"tyttö uteli, mutta Verona ei ollut kuulevinaankaan.
---
Pian vuodenaika vaihtui selvästi kevääksi ja Lemmenpäivä koitti. Ramona päätti, että hän oli piileskellyt tarpeeksi kauan naapureiltaan. Olihan kaupunkiin saattanut muuttaa uutta väkeä, jotka eivät tienneet hänen taustaansa. Naapurisopua luodakseen nainen osallistui hyväntekeväisyyteen suukkokojun avulla.
Nuorekkaimmat ja näyttävimmät vaatteet vetivät puoleensa ainakin komisariota. Ramona sai aina uudelleen hämmästyä siitä missä vaatetuksessa mies liikkui ihmisten ilmoilla.
"Ai sitä tultiin suukkoja hakemaan, " nainen koitti vitsailla tilanteesta pelastuakseen. Komisario kuitenkin läheni uhkaavasti kolikko kourassaan. Tiedä sitten kuinka kävi.
---
Lapset sen sijaan viettivät Lemmenpäivää ystävineen. Morena oli innoissaan, sillä hän toi ensimmäistä kertaa kaverin kotiinsa. 
"Mun sisko saattaa olla kotona sen kavereitten kanssa, " tyttö kertoi partiotuttavalleen Lealle.
"Morena! Mitä sä täällä teet?!" Verona kivahti tuijottaen sisartaan murhaavasti kaveriporukkansa keskellä. "Mehän sovittiin, että tänään on mun ystävien vuoro tulla kylään. Sitäpaitsi me aiotaan uida, " hän jatkoi.
"Mä ajattelin, ettei haittaa. Meillä on niin iso talokin," Morena puolustautui.
"Sä et nyt ymmärrä. Me sovittiin ja äitikin on sanonut, että säännöistä pidetään kiinni, "Verona sähisi sisarelleen.
"Mutta.."
"Ihan oikeesti Morena! Menkää muualle!"Verona raivostui.
"Tää on munkin koti, "Morena muistutti.
"Hei Vera, anna olla. Kyllähän me halutaan nähdä miten Mureena ui. Ehkä se ui niinkun kala vedessä, "Lilian hihitteli vitsilleen.
"Mitäs mä sanoin. Kyllä me saadaa jäädä, "Morena sanoi hymyillen.
"Eiku oikeesti.. Sä joudut uimaan, "Verona sopersi.
Niinpä Morena kipusi vasta uintikuntoon valmistellun uima-altaan uudelle ponnahduslaudalle. Fiona ja tyttöjen luokkatoveri Max seurasivat taustalla.
"Hyvä Mureena!" kuului Amandan hihkaisu taustalta.
Morenan valmistautuessa hyppäämään aurinko meni pilveen. Hän säikähti sitä ja tajusi mitä oli tekemässä. Eihän hän osannut uidakaan kovin hyvin!
Tyttö lähti juoksemaan pihan perälle, jossa Lea jo odotti. Lealla ei nimittäin ollut uimapukua mukanaan.
"Älä välitä. Ei kukaan aina uskalla hypätä. Tuskin ne edes huomasi, ettet hypännyt,  "Lea lohdutti Morenan nyyhkittyä selostuksen tapahtuneesta.
Mutta se kyllä oli huomattu ja Morenaa oli seurattukin. 
"Nössö!" Lilian hymähti. 
"Lesbo!!" Max nauroi huomattuaan Morenan halaavan Leaa.
Verona tuijotti poissaolevana maahan. Häntä hävetti, että ystävät haukkuivat hänen siskoaan. Vieläpä ihan turhaan. Verona oli koittanut estää Morenaa osallistumasta uintiin. Hän oli viimeksikin ollut harmissaan haukkumisesta ja oli siksi vältellyt sisartaan.
Morena pahoitti mielensä ja lähti juoksemaan kauemmas. "Juokse, Mureena! Juokse vaan!"Lilianin pilkka täytti muuten hiljentyneen pihan.
Veronan teki mieli huutaa siskoa takaisin, mutta hän ei saanut sanotuksi mitään.
"Kuule Lilian. Mun pitää mennä viel tekemään huomiselle läksyt. Sun ois varmaan parasta mennä kotiin. Lähtihän toi Morenan kaverikin, "Verona sanoi kävellen kohti kotiovea.
---
Vaihdettuaan kuivat vaatteet Verona käveli huoneen perälle, josta löysi kaksosensa. "Morena..?" tyttö aloitti hieman vaivautuneena nähdessään siskon vartalon hytkyvän kyyneleiden tahtiin.
"Níin? Tulitko säkin haukkumaan mut?" Morena kysyi käännyttyään.
Verona nielaisi nähdessään pelon toisen kasvoilla.
"Ei, en! Mä tulin pyytämään anteeksi. Sori. Lilian ja Max oli tosi ilkeitä, " Verona myönsi.
"Mä koitin kieltää sua uimasta meidän kanssa just ton takia. Mä yritän saada ne lopettamaan sun kiusaamisen. Koulussa ja täällä, " Verona lupasi.
"Oikeestiko?" Morena kysyi epäluuloisena.
"Tottakai. Sanon, että sä oot ihan jees, " Verona vakuutti.
"Okei. Hei, muuten mikä se Vera juttu oli? Miksi se Lilian sanoi sua Veraksi?" Morena kysyi huvittuneena. Hänestä nimi Verona sopi siskolle paljon paremmin. "Äh, se on vaan lempinimi. Lyhyempi kuin Verona. Lilian keksi sen ja Maxin mielestä se on oikein hyvä nimi, "Verona selitti.
"Ai nii. Mun piti kysyy et leikittäiskö prinsessoja?" hän lisäsi. Verona oli varma, että siten sisko piristyisi.
"Joo. Mutta mä olen prinssi. Prinsessoja voi olla vain yks ja sä olet paljon parempi siinä, " Morena sanoi jo hymyillen.
Pian Crescendojen sisarusten linnassa vallitsi rauha. Valtakunnassa oli taas kaikki hyvin.

---
Toivottavasti tämä osa miellytti. Tykkään kuvata kaksosten elämää. Heidän varalleen omaan jo paljon suunnitelmiakin. Enkä malta odottaa, että pääsen toteuttamaan niitä. Kiitos, kun luitte. :)
Hyvää viikonjatkoa!

Poinsettia

22 kommenttia:

 1. Hahaa, lueskelin tässä vanhoja osia ja yhtäkkiä huomasin osan numero seitsemän tuolla sivulaidassa ja hetken olin että "wait a second.. toi ei äsken ollut tossa!"

  Ihana uusi osa :):)Sopiva ajoitus!

  Giselle

  VastaaPoista
 2. Hyvä osa! Oli kiva että sisarukset saivat riitansa sovittua. Nauroin kuvalle missä Max oli uimahoususillaan, nehän näyttivät vähän boxereilta? :o :D

  Jään odottamaan jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Saattavathan nuo tosiaan olla boxerit. :D

   Poista
 3. En olekaan aikaisemmin seurannut sims 3 -tarinoita, mutta tämä vaikuttaa mielenkiintoiselta :--) Jään seuraamaan ja linkitys sopii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että tämä on poikkeus. (:
   Linkitän sinut pian.

   Poista
 4. Vai päätti Ramona jaella suukkoja hyväntekeväisyydessä. :D Mahtoikohan olla kysyntää komissarion lisäksi? :)

  Voi Verona minkälaisia kavereita sillä on. :( Onneksi se nyt tajusi, ettei tuollanen voi jatkua, ja kävi pyytämässä anteeksi siskoltaan. Ihanaa, kun siskot ovat taas väleissä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti oli, jotta Ramona sai rahaa kerättyä. (:
   Onneksi tosiaan ovat ja kiitos kommentista.

   Poista
 5. Oi, ihanaa että siskokset korjasivat välinsä ennen kuin he ehtivät riitaantua vielä pahemmin. Toivottavasti valtakunnassa kaikki pysyykin hyvin. Tykkäsin osasta kovasti, olisi vaan ollut kiva jos Ramonasta olisi puhuttu vähän enemmän.. No, jään odottelemaan seuraavaa osaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Toivotaan näin ja valitettavasti osat ovat kovin kaksoskeskeisiä tästä lähin.

   Poista
 6. Nopeaan tahtiin saat osiasi ulos, hienoa! .-) Surullista, että ryhmäpaine on saanut Veronan käyttäytymään kurjasti. .-( Vielä kun tyttö itse ei haluaisi kiusata Morenaa. Toivotaan, että jossain kohtaa kiusaus oikeasti loppuu. http://2.bp.blogspot.com/-AZxU6tOoLZU/UW60hWDDsII/AAAAAAAABRo/qXFOV0fwnwA/s400/cre15.jpg <- Ihana pose tuolla pikku lissulla. .---D Jäänpä jatkoa odottamaan. .-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos simssiliini! Toivottavasti loppuu ja jep, itsekin katsoin, että hyvän asennon valitsi. :--D

   Poista
 7. Kestihän siinä hetki mutta pääsinpähän kommentoimaan :) Max & Lilian oli kyllä aika ilkeitä. Mukavaa, että Morenallakin on ystävä, ja ihanaa että Verona pyysi anteeksi. Ramona & hyväntekeväisyyssuukot huvittivat jostain syystä :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että pääsit kuitenkin.
   Itseänikin huvitti, kun kaikista muista juuri komissario suuntasi kojulle. :'D

   Poista
 8. Musta on kiva, että kerrot tyttöjen elämästä monipuolisesti ja ajan kanssa. Monesti kun törmää siihen vauvasta teiniksi tosi nopsaan, joka itestä on tylsää. Noi Veronan kaverit on kyllä kauheita! Innolla odotan, että tytöt kasvaa aikuisiksi(: Saa nähä kuinka nättejä tapauksia niistä kasvaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja hyvä, ettei kaikki tunnu menevän liian nopeasti. (:
   Uskon, että nättejä tyttöjä ovat aikuisinakin.

   Poista
 9. Hienoa että Veronakin tajusi veren olevan uima-altaan vettä sakeampaa. Toivottavasti tyttö saa puhuttua järkeä kaveripiirilleen.
  Olen samaa mieltä GreenPixyn kanssa, toivottavasti kaikki on jatkossakin valtakunnassa hyvin ainakin tämän asian osalta :)
  Kiitos hyvästä iltapäivälukemisesta, jään odottamaan jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :)
   Eiköhän Verona pysy siskonsa rinnalla hieman paremmin tästä lähtien.

   Poista
 10. Ihanaa että tyttöset tekivät sovinnon, oikein mukavaa :) Kyllä sisarusuhteita pitääkin vaalia viis nokkavista ystävistä :)
  Ja legacy stonessa :http://legacystone.blogspot.fi/ on uusi osa ja linkitin tämän uuteen blogiini http://vupii.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 11. Mukava, että siskokset saivat välinsä kuntoon.. Toivottavasti tuo mureenaksi kiusaaminenkin loppuisi kokonaan.
  Hauska tuo pusujen jakeleminen, ettei komissariolla vain olisi jotain suuria suunnitelmia ;)

  Jatkoa odotellen...

  VastaaPoista
 12. Kiitos ja saa nähdä mitä komissario pohtii. :D

  VastaaPoista