torstaina, toukokuuta 16

09. Prom queen

Crescendojen suku: osa 9
Varoitus! Osa sisältää kiroilua ja toisten haukkumista.
---
                                      Viime osan baarireissun jälkeisenä päivänä:
"Huomenta. Kivat aurinkolasit, " Morena heitti varovasti vitsin eiliseen baarireissuun ja siskonsa pienoiseen krapulaan viitaten. Verona ei kuitenkaan vaivautunut vastaamaan.
"Huomenta? Ollaankos täällä kunnossa?" Sooki kysyi varovasti astellessaan kaksosten huoneeseen.
"Morena, kuka toi on?" Verona kysyi ja antoi ärsyyntyneisyyden paistaa äänensävystään.
Morena puhkesi kikatukseen ja Verona katsoi sisartaan kuin pahemman kerran seonnutta.
"Etkö tosiaan muista? Mä kuule raahasin sut ja ton sun systeris kotiin viime yönä. Ei ois meinaa teiän mutsi varmaan hyvällä kattonu jos ette ois tullu himaan. Sua sai metsästää ympäri tätä cityä, " Sooki selitti itsekin huvittuneena.
"Äh, aivan sama. Kunhan pysytte poissa mun silmistä. Mulla on tärkeää menoa!" Verona tuhahti ja poistui huoneesta.
"En tiiä muistatko, mutta sä kutsuit mut teille viime yönä. Jotenka tässä mä oon, " Sooki kertoi.
"Ja mä vähän ajattelin, että tahtoisitko sä tehdä mun kans jotain tänään? Oli meinaa ihan hauskaa eilen , " tyttö lisäsi nopeasti.
"Tottakai. Kunhan siihen ei liity alkoholi. Sain eilen tarpeekseni, " Morena suostui.
"Selvä. Voit luottaa muhun. Jos vaan sopii niin tehdään jotain muuta kiellettyä? Mä nimittäin kuulin juttua siitä mihin sun systeris on just nyt matkalla ja tahon nähdä sen omin silmin, " Sooki sanoi salaperäisesti hymyillen.

---

Sooki osui oikeaan. Muutaman kilometrin päässä kaksosten kotoa Veronalla oli tapaaminen. Eräs koulun suosituimmista pojista oli kutsunut hänet pienelle vesiputoukselle.
Hetken kuluttua tyttökaksikko saapui paikalle.
"Mitä me täällä tehdään? Eihän Veronaa näy, " Morena kysyi kuiskaten, sillä hänestä tilanne vaati sitä.
"No ei tietenkään näy. Sitä varten salaiset tapaamiset on, mutta katos tonne!" Sooki sanoi kyykistyessään. Pensaan alta pilkottivat Veronan suosikki korkokengät.
Hetken kuluttua Verona lähti etenemään seuralaisensa kera.
"Häh? Kuka ihme toi on?" Morena kysyi hämmästyneenä siitä, ettei sisko ollut ystäviensä seurassa.
"Kukako toi on?! Haloo, missä tynnyrissä sä olet elänyt? Taidat kulkea laput silmillä koulussa? Mä en edes ole koulussa usein, mutta jopa mä tiedän. Se on tietysti Jake! Lähes jokaisen tän cityn tytön päiväuni ja huippu-urheilija. Usko pois, toi saa kenet tahtoo, " Sooki kertoi.
"No ei ainakaan mun päiväuneni. Miksi Verona sen täällä tapaa? " Morena kysyi.
"Etkö sä edes tiedä mikä tää paikka on? Ennen tää oli aika suosittu retkeilypaikka. Nyt täällä käy enää harvat, " Sooki aloitti.
"Ja? Mitä täällä sitten voi tehdä? En usko, että siskoa kiinnostaa eräretkeily, " Morena sanoi yhä hämmentyneenä siskonsa treffipaikka valinnasta.
 "No yleensä tänne tulee kaikki nuoretparit. Tälläkin hetkellä Jake kiikuttaa sun systeriäs Sydänten aukiolle. Se on sellanen kukista muodostunu sydän, " Sooki jatkoi tarinointiaan.
"Ensin se suutelee Veronaa ja kertoo sille jotain lässynläätä kuinka kauniilta se näyttää."
"Sitten se pyytää sitä huomisiin tanssiaisiin. Oikeen kahentoista punasen ruusun kera Sydänten aukiolla. Niitten sanotaan tuovan ikuista rakkautta. Ja Jake tekee sen tietty viime tipassa esittääkseen ujoa, jotta olis muka kamppaillut tunteittensa kanssa tähän päivään saakka, " Sooki selitti.
"Mun mielestä naurettavaa. Enkä ihan ymmärrä miks Jake valitsi just sun systeris, mutta muut Lilianin kopiot tulee olemaan kateellisia, " Sooki sanoi hymyillen.
"Musta toi on aika romanttista, " Morena sanoi hiljaa.
Tyttöjen istahdettua penkille Morena parahti: "Ai niin! Ne tanssiaiset on tosiaan huomenna, eikä mulla ole edes paria."
"No sä voit mennä mun kanssa. Tosi moni menee kaverinsa kanssa, " Sooki tarjoutui seuraksi.
"Niinkö? Eihän me edes kunnolla tunneta, mutta se olis tosi kivaa. Verona tosin sanoo, että kaverin kanssa meneminen on nolointa mitä voi tehdä, " Morena murehti.
"Hitot siitä mitä joku Verona sanoo!" toinen tyttö naurahti.
"No kiitos, Sooki. Kun mä olin pieni niin minä ja Verona haaveiltiin aina lukion tanssiaisista. Siitä piti tulla meidän unelmien ilta. Veronan piti voittaa tanssiaiskuningattaren titteli ja meillä piti olla mahtavat jatkot, " Morena kertoi muistellen.
"Sitte tehdään siitä meiän unelmien ilta, " Sooki totesi hymyillen illan pimetessä.
Eivätkä tytöt olleet ainoita, jotka tahtoivat ikimuistoisen tanssiaisillan.

Jaken ja Veronan jäädessä viettämään treffejään Sooki saattoi ystävänsä kotiin.

---

Seuraavana iltana Amanda oli saapunut varmistamaan, että Lilian ja Verona näyttäisivät mahdollisimman hyviltä tanssiaisissa. Lilian oli hankkinut kauniin mekon ja jopa vaihtanut turkoosit raitansa pinkkeihin. Amanda itse ei osallistunut, sillä hänellä ei ollut paria. Fiona puolestaan makasi flunssan kourissa kotona. 
Veronan ystävien lähdettyä kaksoset astelivat alakertaan, jossa Sooki jo odotteli Morenaa. 
"Vau. Te näytätte..."
"..aika erilaisilta, kun yleensä. Sillai hyvällä tavalla, " tyttö yritti pukea ajatuksiaan sanoiksi.
Hän ihaili tälläkertaa keltaisten piilolinssiensä läpi kaksosia.
Pian Ramonakin saapui ihailemaan tyttäriään
"Oi, te kaksi olette kuin minun nuorempia kopioitani, " nainen sanoi liikuttuneena.
"Todellako?" Morena hämmästyi, mutta Verona huomautti kiireestä eikä ollut halukas osallistumaan turhaan tunteiluun.
Pian Jakekin saapui hakemaan deittinsä. Morena koitti tehdä tuttavuutta, mutta tanssiaisparia ei näyttänyt kiinnostavan.

---
Tanssiaisten päätyttyä:
Morena seisoi tyrmistyneenä joukossa, jossa oli saapunutkin. Koulun pihalla puhaltava tuuli värisytti häntä entisestään. Tyttö oli juuri saanut kuulla, että hänet oli valittu tanssiaiskuningattareksi. Tiara toimitettaisiin myöhemmin, mutta ilman sitäkin uutinen oli uskomaton. Hänet? Tämän täytyi olla jokin vitsi tai virhe.
Samaa mieltä oli ilmeisesti hänen sisarensa:
"Mitä hemmettiä sä oikein touhusit? Menit lausumaan jotkut kiitokset sinne lavalle? Häh?!"
"Tajusitko ollenkaan, että oisit voinut ojentaa sen tiaran mulle?? Tai Lilianille! Edes toinen meistä olis ansainnut sen! Sä sen sijaan et oo tehnyt mitään sen eteen!" Verona kiljui kaksoissiskolleen.
Taustalla Jake tuijotti suu auki ilmeisesti ihastuneena ajatuksesta lähestyvästä kissatappelusta.
"Mitä hittoa sä oikein ajattelit?! Ne kuitenkin suoritti jonkin äänten laskuvirheen! Joten mikset sä vaatinut uusintaa?!!" Verona kirkui.
"Vittu vastaa mulle! Tai sitten toi oli joku vitsi! Kuka sua muka muuten äänestäis? " tyttö jatkoi räyhäämistään Morenalle, joka ei tiennyt mitä sanoa. 
"No ei sitten! Mä en vaan tajua mikset sä toteuttanut mun suurinta unelmaa! " brunette ärähti ja löi kimpaantuneena siskoaan avokämmenellä poskelle. 
"Olishan mun pitänyt tietää, että sä oot just sellanen luuserilesbo niinku kaikki sanoo!!"
---

Tässä oli sitten yhdeksäsosa. Anteeksi, että koko osa meni tanssiaisiin. Mietin kuitenkin, että tuohon kohtaan oli ihan hyvä päättää tämä osa. Eivät siskosten välit toiveista huolimatta näytä parantuvan. :( Tämän osan suhteen tuli myös ongelmia joiden takia en voinut jatkaa. Onnistuin nimittäin puhtaasti vahingossa poistamaan Veronan, Sookin ja Jaken. Onnekseni en ehtinyt tallentamaan peliä, mutta se jatkui siitä mihin oli jäänyt eli viime osan kotiin kävelystä. Eli tanssiaset nyt katosivat kaikkien muistoista, mutta eipä se onneksi suuri menetys ole. Hyvä, etten kuvia menettänyt.
Mutta laittakaas taas kommentteja tulemaan. (:
Hyvää kesäloman odottelua!
PS. Seuraavan osan ilmestymiselle en osaa antaa ajankohtaa, mutta saattaa mennä kesäkuun puoliväliin.

8 kommenttia:

 1. Kiva osa :)

  Verona on kyllä ihan hirvee siskoaan kohtaa :O Toivottavasti Morena vähän reipastuisi eikä antaisi siskonsa kävellä ihan kokonaan lävitseen. Ties vaikka tuosta seuraisu jotain hyvääkin kun hänet valittiin tanssiaisten kuningattareksi! Jos saisi vähän suosiota muidenkin silmissä.

  Mutta siis, pidin kovasti osasta :)

  VastaaPoista
 2. Verona on tyhmä :D Morena on paras! Hehheh. Sooki oli hauska tyyppi, tykkään siitäkin. Morenan kannattais laittaa hanttiin Veronalle, vaikka se kuinka kovasti yrittäisikin pomotella.

  Kiva osa, tykkäsin jälleen. :)

  VastaaPoista
 3. Voi eikä, siskosten välit huononivat taas! Toivottavasti he edes joskus saavat riitansa selvitettyä :( En vieläkään kuitenkaan voi vihata Veronaa, vaikka hän sen ansaitsisikin. Uskon että hän joskus tajuaa typeryytensä.

  Tykkäsin osasta, jossa riitti kyllä draamaa. Sooki on hauska :D odottelen jatkoa! :)

  VastaaPoista
 4. Sääli, että tytöillä on sitten luonteessa, horoskoopissa tai muussa joku, että eivät oikeen tule toimeen - oikeasti. :( Harmi, kun se on noin, tosin eihän kenenkään sisarusten suhteet aina kukoista, teini-ikäkin, kun on yhtä myllerrystä. Jospa sitten jossain vaiheessa paranis välit, et voisivat tulla toimeen hiukan paremmin.

  Hauska idea, että tytöt lähti vakoilemaa puistoon. :) Sekin, kun Sooki kerto, ni ne asiat samaan aikaan tapahtu. Tarinaan upotettu tarina - kuvinkin vielä. :)

  Taitaa Verona olla aika täynnä itteensä, eikö vois olla siskonsa puolesta ilonen? Mut eii. Voisin käyä haistattaa sille :D Pystyn kyllä niin hyvin samaistumaan Morenaa koetteleviin asioihin - toivon mukaan Sooki olis oikeesti Morenalle oikeeta seuraa, eikä Morenan lesbouskaan haittais, mutta sitten se voi tarkottaa sitä, että Morenasta ei tulisi perijää. Noo, se jää nähtäväksi. :)

  Tykkäsin osasta. Jään odottelemaan uutta osaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, linkitin tarinasikin tässä samalla. :)

   Poista
 5. Hieno homma, että Sooki saapui aamulla, saipahan tarkastettua, että siskokset olivat kunnossa baarireissun jäljiltä. .-D Aika hauska yksityiskohta, miten Veronan jalka tossuineen oikeastikin näkyi puskan takaa. .-D Hmm, Sookin puheiden mukaan Jake voi tulla vielä tuottamaan harmia Veronalle.. Hyvä, että Morena sai Sookista seuralaisen tanssiaisiin, ettei yksin tarvinnut mennä. .-) Nyt Veronalla menee kyllä yli pahemman kerran. .-s Kamalaa, kun toinen syyttää Morenaa kuningatartittelistä ja vielä kehtasikin vaatia sitä itselleen. >.-o Mitenhän tilanne tästä kehittyy.. Minusta ainakin oli mukavaa, kun tanssiaisiin ja niihin valmistautumiseen käytettiin kokonainen osa. .-) Jään odottamaan jatkoa.

  VastaaPoista
 6. Julmaa sisarus kiusausta kyllä, käy sääliksi Morenaa kun sisko on sille nui ilkeä:l Mutta hyvä osa oli, mukavasti draamaa ja jatkoa jo odotellen.

  VastaaPoista
 7. Voi eiii, ihan tyhmää toi tollanen sisarusviha yhyyy :(( Toivottavasti Verona parantais tapaansa tai tapahtuu joku jutska, että sisarukset ystävystyy paremmin ja loppu hyvin kaikki hyvin hehee ;D Mutta mukava osa kaikinpuolin silti!
  Hayeseilla uusi osa myöskin!

  VastaaPoista