tiistaina, heinäkuuta 9

16. Päätös

Crescendojen suku: osa 16
Varoitus! Sisältää toisten haukkumista.
---
Arki jatkui entisellään joskin romantiikalla höystettynä. Alinan ja Kamun suhde syveni hyvää vauhtia.
Annie ja Emmanuelkin viihtyivät usein yhdessä.
Ja Verona onnistui aina vain lankeamaan Robertin kauniisiin sanoihin.
---
Kerran hieman liiankin hyvin. Pian Verona nimittäin löysi itsensä mauttomasta hotellihuoneesta Robertin kanssa. Juuri sellaisesta johon oli käskenyt miehen painua Lydian seurassa.
Robertin nukahdettua nainen nousi vuoteesta ja huokaisi syvään. Mitä ihmettä hän olikaan mennyt tekemään?
Häpeän puna poskillaan ja julisteen naisen tuijottaessa Verona tunsi ahdistusta. Hän oli juuri pettänyt Jakea ja oikein kunnolla. Vai oliko? Jakesta ei ollut kuulunut mitään, vieläkään.
Puettuaan Verona suuntasi läheiseen puistoon selvittääkseen päätään. 
Aurinko ei ollut vielä ehtinyt nousta, mutta ilma oli lämmin. Silti häntä kylmäsi. Hän piti Robertista, olihan se totta. Mutta mitä Verona muka voisi tehdä?
Hetken mietittyään hän kuitenkin keksi. Verona sai idean, joka saisi luvan valaa häneen rohkeutta. Sen jälkeen hän marssisi Robertin luokse ja kertoisi hänelle miten asiat olivat, Lydiasta välittämättä.
---
Miestä ei näkynyt hotellilla, joten Verona lähti kohti heidän asuntolaansa. Kuistilla hän näki Robertin ja Lydian, jotka ilmeisesti riitelivät.
"Mä tiesin tän! Mä niiiin TIESIN tän! Silti sä et vaan voi olla tosissas!" Lydia kirkui.
"Mä oon pahoillani, sori nyt vaan. Näin tää kuitenkin menee, " Robert pahoitteli.
"No mä saan kyllä paremmankin, onhan noita jätkiä jonossa. Pitäkööt se suttura sut hyvänään, " Lydia totesi ääni täynnä inhoa.
"Onnea vaan jos tonne meet. Toi k**ipää ei nimittäin anna enää, " hän mutisi lähtiessään ohittamalleen naiselle.
"Verona?" Robert kysyi selvästi ilahtuneena.
"Jep, minä tässä. Anteeksi, että lähdin sanomatta mitään. Mistä tossa äskeisessä oli kyse? " Verona uteli.
"Äh, ei mitään ihmeellistä. Jätin Lydian. Mä nimittäin tajusin viime yönä, että sä merkkaat mulle enemmän. Ei pelkästää sen takia mitä me tehtiin vaan - "
"-...shh, ymmärrän. Tajusin ihan saman. Olin tulossa puhumaan siitä, " Verona kertoi.
"Sä muuten näytät tosi hyvältä tänään, " Robert kehui.
"Uuden hiustyylin ansiota. Kävin myös ostamassa nämä vaatteet heti kauppojen auettua. Teki vähän mieli uudistua. Vanha tyyli, no.. yritin olla hieman aikuismaisempi. Ei se ollut kovin paljon mua itseäni, " Verona selitti.
"Kauniilta sä näytit sillonkin. Tää saattaa olla tosi aikasta, koska mä jätin just Lydian.. Mun on silti pakko kysyä. Aletaanko seurustelemaan?" mies esitti asiansa. 
"H-hyvä on. Tai siis tietenkin! Sitähän varten tulin!" Verona myöntyi. 
"JES! Hyvä Veronaaaa!" Annie hurrasi kuistilla Kamun tullessa ihmettelemään mistä on kyse.
"Annie! Mitä sulle on sanottu muiden vakoilusta?" Verona kysyi Robertin nauraessa.
---
Loppupäivän tuore pariskunta oli kiinni toisissaan. 
Sinä iltana juhlittiin poreammeessa rentoutumisella. Aivan kuten ensimmäisenäkin iltana.
Seuraavana aamuna Lydian nähtiin häipyvän kampusalueelta laukku pakattuna.

---

Miellyttääkö Veronan päätös Robertin suhteen? Luuletteko Robertin pysyvän uskollisena Veronalle? Tajusin muuten itse vasta nyt kuinka paljon Robert muistuttaa ulkonäöltään ja luonteeltaan (Veronan isää) Jediä. Pahoittelut osan lyhyydestä, mutta ainakin edisti juonta. :)

Poinsettia

PS. Mitäs tykkäätte uudesta yläkuvasta? Ajattelin, että olisi aika päivittää Verona sinne, vaikka Ramona kaunis olikin. Teksti nyt on miten on, sillä mikään ei oikein näkynyt. Kuva oli liian kapea, joten leveyksien kanssa on nyt myös hieman ongelmia.

4 kommenttia:

 1. Hyvä osa vaikkakin lyhyt juuri pääsi taas vauhtiin ja sitten se jo loppuikin:D Mä arvasin, että Verona ja Robert loppupeleissä päätyy yhteen kaikesta huolimatta. Semmonen tunne kuitenkin, että jotain draamaa mahtuu vielä sekaan ja paljon, enkä usko että niiden suhde pitkälle jatkuu:O Jatkoa kuitenkin odotellen:)

  Ps. Yuilien elämässä myös uusi osa(:

  VastaaPoista
 2. Ehkä Jake ei toiminut ihan parhaalla mahdollisella tavalla, mutta ei Verona itse ole yhtään sen parempi, kun pettää poikaystäväänsä ja samalla rikkoi Lydian ja Robertin välit lopullisesti. Höh, keskeyttikö Lydia opintonsa? .-( Saa tosiaan nähdä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. .-)

  VastaaPoista
 3. Vai saivat Robert ja Verona viimein päätettyä pitävänsä toisistaan ihan tosissaan. Lydian kannalta tietenkin huonompi juttu, mutta jos tämä kerran uskoo löytävänsä uuden kiinnostuksen kohteen niin ehkä parempi näin. Komppaan kyllä J@sua, aavitelen tulevaa draamaa.
  Uusi yläkuva on mukava, pidän tuosta kesäisestä tunnelmasta kun ulkona alkaa olla hieman villakkaa.
  Jatkoa odotan innolla! ;D

  VastaaPoista
 4. Jjjjjjeeeeeeeeess!!!!!!!! Verona ja Rob on ihana pari, toivottavasti liitto kestää! <3 Robert on kyllä aikamoinen naistenmies, voi olla ettei olekaan niin helppo päästää irti vanhoista tavoista..

  Osan lyhyys ei haitannut yhtään :) Niin kuin itse sanoit, päästiin vähän eteenpäin juonessa. Ensi osaa odotellen! (:

  VastaaPoista